Kırşehir Express Gazetesi

MİLLETVEKİLİ KENDİRLİ’DEN KÖY İÇME SUYU YATIRIMLARI

MİLLETVEKİLİ KENDİRLİ’DEN KÖY İÇME SUYU YATIRIMLARI
04 Kasım 2020 - 14:39

Milletvekili Kendirli; 8,5 Milyonluk Köy İçme Suyu Yatırımı Gerçekleştirdik.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ilimizde İl Özel İdaresi tarafından bu yıl gerçekleştirilen köy içme suyu yatırımları ve çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şehrin her kesimine en iyi hizmetleri getirme gayretinde olduklarını belirten Milletvekili Kendirli ; “Bu şehrin bir evladı olarak hemşerilerimizin her alanda en iyi hizmeti alması için gece gündüz demeden koşturuyoruz. Hemşerilerimizin ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek, çözüm bulmak için yoğun çaba gösteriyoruz”. Dedi.

“Amacımız, İlimizde bulunan tüm köylerimizin su sorunu yaşamaması”

Millete hizmet etme yolunda,  2023 hedeflerine adım adım ilerlediklerini, hükümet yatırımlarının ülkemizde olduğu gibi,  ilimizde de hız kesmeden devam ettiğini,  amaçlarının hizmetlerin en iyisini yapmak olduğunu da ifade eden Kendirli ; “ Hemşerilerimizin yaşam koşullarını daha kaliteli hale getirmek, onların talep ve isteklerini takip etmek her zaman birinci önceliğimiz olmuştur. Bu bağlamda İlimizde bulunan Merkez, Akpınar, Akçakent, Boztepe, Çiçekdağı, Kaman ve Mucur İlçelerimizde, İl Özel İdaremizin tarafından köylerimize bu yılsonu itibariyle toplamda 36 adet kollektör, 15 adet sondaj, 8 adet ENH(Enerji Nakil Hattı), 10 adet su deposu bakım, 4 adet yeni su deposu yapımı ile, su ishale hattı yenileme çalışmaları olmak üzere toplamda 73köyümüze yaklaşık 8,5 milyon lira yatırımla su ve alt yapı projesi gerçekleştirdik.

Amacımız köylerimizde hemşerilerimize kaliteli su içirmek ve hiç bir zaman su kesintisi yaşatmamak. Su hayattır ve biz vatandaşımıza en güzel hayatı sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli; 2023 yılına kadar,  ilimizde bulunan tüm köylerin tamamının içme suyu hatları ve depo yenilenmeleri tamamlamayı hedeflediklerini ve bu kapsamda yatırım planlamalarını takip etiklerini belirtti.

Milletvekili Kendirli; “Köylerimizde yaptığımız köy içme suyu çalışmaları bizim için son derece önemlidir. Özel idaremiz bu konuda çok özverili çalışmalar yapıyorlar. Bu çalışmalarvesileyle Kırşehir Valimiz İbrahim Akın’a, İl Genel Meclis Başkanımız Hacı Ömer Seyfi ve İl Genel Meclis Üyelerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Kurtuluş Yılmaz’a ve sahada çok büyük gayret ve özveri ile çalışan Özel İdaresi ekiplerimize çok teşekkür ediyor, köylerimizin yeni içme suyu işinin hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.