Kırşehir Express Gazetesi

AK PARTİ İL BAŞKANI ÜNSAL EXPRESS’İ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İL BAŞKANI ÜNSAL EXPRESS’İ ZİYARET ETTİ
03 Mart 2021 - 12:37

Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 3 Mart 2021 Çarşamba günü Kırşehir Express gazetesini ziyaret ederek genel yayın yönetmenimiz Soner Demirbaş’la görüştü.

Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Parti çalışmalarından fırsat buldukça toplumun her kesimine ziyaretler gerçekleştirerek teşkilat olarak Kırşehir halkının sorunlarını ve beklentilerini dikkate alarak çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal ​”İl, ilçe ve belde teşkilatları olarak sürekli sahada halkla bütünleşip, esnafı, vatandaşı  ziyaret ediyor, halkımızın görüş, öneri ve taleplerini dinliyor, çözüm bekleyen sorunların giderilmesi için çaba harcıyoruz.” diyerek Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında Kırşehir’e gönül veren herkesle birlikte olmanın yollarını aradıklarını söyledi.

Kırşehir’in en önemli sorununun ve kendilerinin öncelikli hedeflerinin Kırşehir’e yatırımcı gelmesini sağlamak olduğunu ifade eden  Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal bugün yaşanan pandemi koşullarında hem ülkenin hem de Kırşehir’in sağlık alanında örnek olacak bir çalışmaya imza attığını da dile getirdi.

Ülkenin bir Milli Üretim Seferberliğine ihtiyacı olduğunu dile getiren Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal bunu gerçekleşmesi noltasında Ak parti olarak var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Gazetemiz yayın yönetmenimiz Soner Demirbaş da ziyaretlerinden dolayı Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.