Kırşehir Express Gazetesi

- ASANSÖRLERİN PERİYODİK KONTROLÜNÜ MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI KIRŞEHİR İL TEMSİLCİLİĞİ YAPACAK!

- MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI KIRŞEHİR İL TEMSİLCİSİ AHMET GÖÇEN:  ŞEHRİMİZDE KULLANILAN ASANSÖRLERİN GÜVENLİ VE SÜREKLİ HALDE ÇALIŞMASI İÇİN KONUSUNDA YETERLİ EĞİTİMİ ALMIŞ, BİLGİ VE TECRÜBEYE SAHİP TEKNİK EKİBİMİZLE HEMŞERİLERİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ.

Makine Mühendisleri Odası Kırşehir İl Temsilcisi Ahmet Göçen MMO Kırşehir İl Temsilciliği ile Kırşehir Belediyesi arasında imzalanan “ASANSÖRLERİN PERİYODİK KONTROLÜ” protokolü hakkında bir açıklama yaptı. Ahmet Göçen yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde MMO Kırşehir İl Temsilciliğimiz olarak ilgili idare sınırları içerisindeki asansörlerin periyodik kontrolünün odamız tarafından gerçekleştirilmesi için Kırşehir Belediyesi ile 4 Yıl süreyle “ASANSÖRLERİN PERİYODİK KONTROLÜ” protokolü imzalanmıştır. Bilindiği üzere 4 Mayıs 2018 tarihli, 30411 Sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği” gereğince asansörün güvenli ve işletme yönünden uygun çalışıp çalışmadığını tespit etmek için ilgili idare sınırları içerisinde bulunan yapılardaki asansörlerin yılda en az 1 defa periyodik kontrolünün yapılması zorunludur.Bu bağlamda şehrimizde kullanılan asansörlerin güvenli ve sürekli halde çalışması için konusunda yeterli eğitimi almış, bilgi ve tecrübeye sahip teknik ekibimizle hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Başta Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu olmak üzere, MMO Kayseri Şube  Başkanımız Sayın Süleyman Varol’a, Şube Yönetim Kurulu'na ve emeği geçen herkese bize güvendikleri ve desteklerini esirgemedikleri için sonsuz teşekkür ediyorum."

ASANSÖRLERİN BAKIMI GÜVENLİ ELLERDE!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.