Kırşehir Express Gazetesi

BARAN GENÇ: EKİCİOĞLU’NUN YANINDAYIZ!

BARAN GENÇ: EKİCİOĞLU’NUN YANINDAYIZ!
08 Aralık 2020 - 14:38

Baran Genç: CHP İl örgütü olarak bizler Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nu yanındayız!

CHP Kırşehir İl Başkanı Ecz. Şeref Baran Genç Ankara milletvekili Yıldırım Kaya’nın da katılımıyla bir basın açıklaması yaparak 6 Aralık 2020 Pazar günü Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde Serhan Asker sunuculuğunda Muharrem Ertaş Anma etkinliği gerçekleştirilmesi ve Halk tv den canlı olarak yayınlanmasının ardından verilen tepkilerin ardından şunları ifade etti:

“Yayın esnasında sunucunun Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın isimlerini zikretmesi ve ardından konuk sanatçı Hüseyin Turan’ın Denizler’e bir ağıt seslendirmesi bahane edilerek bazı kendine vatansever süsü veren klavye milliyetçileri tarafından, büyük ölçüde üç belediyeyi CHP’ye kaptırmış olmanın verdiği hazımsızlıkla Kırşehir Belediye Başkanımız Sn. Selahattin Ekicioğlu’na yönelik saçma sapan suçlamalarda bulunmuşlardır.

Tüm Kırşehir halkı şunu bilmelidir ki; Belediye Başkanımız Sn. Selahattin Ekicioğlu’nun da kamuoyu bilgilendirmesinde arzettiği gibi ne belediye başkanının ne de CHP’nin Halk tv gibi halka malolmuş bir tv kanalının program formatına müdahale etmesi söz konusu değildir.Yayın akışı belediyemiz tarafından belirlenmemiştir.

Öte yandan Deniz Gezmiş’e “devletin astığı terörist” diyebilenler asılarak idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’na terörist diyebiliyor mu acaba. Son günlerde hapisten çıkması için özel yasa çıkarılan mafya babasının Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na yazdığı tehdit mektubuna ağzını açamayan bu klavye milliyetçileri, askerimizin başına çuval geçirilirken neredeydiler.Osman Öcalan’ın devletin kanalına çıkarılmasına siyasi rantları gereği ses etmeyen çakma milliyetçiler bugün avazları çıktığı kadar bağırıyor. Devletin astığı terörist oluyorsa Adnan Menderes de terörist miydi? Ya da Adnan Menderes’i asan 1960 askeri darbesinin bildirisini okuyan Albay Alparslan Türkeş terörist miydi?

Değerli basın emekçileri; Denizler “tam bağımsız Türkiye” şiarıyla kendi canlarını hiçe sayarak,Amerikan emperyalizmine karşı dururken günümüz klavye milliyetçilerinin o dönem ki temsilcileri Amerikan 6. Filosunu kendilerine secde etmişlerdi.Burada anlatmak istediğimiz özetle şudur ki; Muharrem Ertaş ustanın siyasete alet edilmesi bizim tarafımızdan değil yukarıda bahsettiğim çakma milliyetçiler tarafından yapılmaktadır.

Kıymetli hemşehrilerimiz ,CHP İl örgütü olarak bizler Belediye Başkanımız Sn. Selahattin Ekicioğlu’nu yanındayız.Bu tarz ufak siyasi manevralara karnımız tok,bizler kökleri Kuvva-i Milliye’ye dayanan bir siyasi partinin üyeleriyiz.Hiç kimse bize milliyetçilik,vatanseverlik dersi vermeye kalkmasın.Bu ülkeye vatanseverliğin ne demek olduğunu öğreten CHP’dir.Ulu önderimiz ve ebedi genel başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi” SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.