Kırşehir Express Gazetesi

HÜDAİ PAKEL İLK TOPLANTISINI YAPTI

HÜDAİ PAKEL İLK TOPLANTISINI YAPTI
26 Şubat 2021 - 13:19

Türk Eğitim-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı olan Hüdai Pakel ilk toplantısını gerçekleştirdi. Pakel, açıklamasında şunları ifade etti:

“Bu zamana kadar Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığını yürüten Başkanımız sayın Bilal Türk’ün sendikamıza çok büyük katkıları olmuş, bütün eğitim çalışanlarının yanında olarak, hak ve adaletten ayrılmayarak onların sorunlarının çözümünde hiç bir zaman yalnız bırakmamıştır. Eğitime ve üyelerine büyük değer vererek çalışmalarını sürdürmüştür.

Sendikal çalışmalarını sürdürdüğü süre içerisinde bizlere örnek davranışlar sergilemiştir. Sendikamızın bu noktaya gelmesinde büyük emekleri ve çalışmaları olmuştur. Kendilerine şahsım ve yönetim kurulum olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bundan sonraki hayatında da hayırlı ve sağlıklı yaşamlar dileriz.

Ayrıca yönetim kurulumuza yeni dahil olan Öğretmen Ömer Aydın Orta okulu, öğretmenimiz, Şavaş Çelik arkadaşımıza da hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.

Değerli Türk Eğitim-Sen üyeleri, sevgili arkadaşlarım, eğim ve eğitim içerisinde yer alanları ilgilendiren her gelişmede sendikacılığın gerektiği gibi müdahil olacağımızı beyan etmek istiyorum.

Şunu özellikle belirtmek isterim ki teşkilatımız için, eğitim için, üyelerimiz için bizim ortaya koyduğumuz sendikal duruş, hiç bir zaman çizgimizden taviz vermeden devam edecektir.

Bizim “Birinci İlkem, Önce Ülkem” sloganı ile yola çıkarak, yanan eğitim meşalesini daha da alevlendirmek olacaktır.

Değerli Üyelerimiz, sizlerin, eğitim çalışanının bütün yasal haklarını korumak, problemleri çözüme kavuşturmak, çözüm üretmek, huzurlu olmasını sağlamak, moral ve motivasyonunu yükselterek hem kamusal hemde sosyal hayatımızda birlik ve beraberliğin hakim olduğu, sendikal çalışmalar gerçekleştireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmayacaktır.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Başta Türk Eğitim-Sen üyelerimize ve bütün eğitim çalışanlarına sevgi ve saygılarımızı sunarım.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.