Kırşehir Express Gazetesi

KAEÜ’DE ANATOMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILDI

KAEÜ’DE ANATOMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILDI
26 Ocak 2021 - 20:35

Lisansüstü eğitime önem veren ve bu konuda çeşitliliğini hızla artıran üniversitemizde, Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Anatomi Tezli Yüksek Lisans Programı açıldı. Sağlık alanında öncü bir Tıp Fakültesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen üniversitemiz, öğrencilerine alanında uzman eğitimler vermeye devam ediyor.

Öğrencilerinin eğitim ve araştırma olanaklarını hızla geliştirerek onların geleceğe nitelikli bireyler olarak hazırlanmalarının amaçlandığı üniversitemizde yeni bölümlerin açılması için çalışmalar devam ediyor. Anatomi Tezli Yüksek Lisans Programının açılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, lisansüstü eğitimi önemsediklerini ve bu alandaki çalışmaları büyük bir özenle devam ettirdiklerini söyledi. Tıp eğitimine katkıda bulunmak ve bu alanda öğrencilerinin uzmanlaşmasını sağlamak istediklerini anlatan Rektör Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti: “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak amacımız, hep en iyiye ulaşmak. Önceliğimiz yetiştirdiğimiz bireylerin kaliteli, nitelikli ve donanımlı bireyler olarak hayata atılmalarıdır. Bu nedenle lisansüstü programlarımızı hızla çeşitlendiriyoruz. Akademik kariyer yapmak isteyen tüm öğrencilerimize bu imkânı sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.