Kırşehir Express Gazetesi

KILIÇDAROĞLU KIRŞEHİR’DEYDİ

KILIÇDAROĞLU KIRŞEHİR’DEYDİ
21 Ocak 2021 - 22:23
Esnaf Buluşması programı nedeniyle Kırşehir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kırşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile görüştü..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Baran Genç ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte ilimizde çeşitli alanlarda hizmet veren esnafların, çiftçilerin, işçilerin, işsizlerin, emekilerin, öğrencilerin, kadınların ve gençlerin Pandemi sürecinde yaşamış oldukları mağduriyetleri dinleyerek kendileri ile çözüm önerilerini paylaştı.
Belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu dinleyen Kılıçdaroğlu, Kırşehir’in tarihsel bir derinliği olduğunu söyledi. Esnafın desteğe ihtiyacı olduğunu anlatan ve onlara tercüman olunması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Ahi Evran burada. Esnafların piri burada esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Türkiye’de en büyük sorunu yaşayan esnaflardır. Esnafların arzu ettikleri destek henüz sağlanmadı. Esnaflarda bir yangın var. Onların yanında olmamız lazım. Arzu ettikleri destek sağlanmadı. Esnafın zayiatlarına tercüman olmamız ve duymayan kulaklara duyurmamız görmeyen gözlere göstermemiz lazım” dedi.
Kırşehir Belediyesi ziyaretine Genel Başkan Yardımcıları, CHP Grup Başkan Vekili Mehmet Göker ve milletvekilleri de eşlik etti.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.