Kırşehir Express Gazetesi

Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.

            Ziyaret sırasında konuşan Vali İbrahim Akın, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Kırşehir Belediyespor’un daha büyük başarılara imza atmasını arzu ettiklerini söyledi.

            Ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını belirten Vali İbrahim Akın, yeni yönetime başarılar dilerken her kesimin şehrimizin takımına destek vermesi gerektiğini ifade etti.

            Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyaret yapılan fikir alış-verişi ile sona erdi. 

Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.             Ziyaret sırasında konuşan Vali İbrahim Akın, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Kırşehir Belediyespor’un daha büyük başarılara imza atmasını arzu ettiklerini söyledi.             Ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını belirten Vali İbrahim Akın, yeni yönetime başarılar dilerken her kesimin şehrimizin […]

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR YÖNETİMİNDEN VALİM AKIN’A ZİYARET

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.