Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Kırşehir Filsyasyon ekibi alarma geçti

Kırşehir Filsyasyon ekibi alarma geçti
14 Eylül 2020 - 14:06

Ankara’da rahatsızlanarak Koronavirüs testi yaptıran A.G. (58) isimli vatandaş’ın test sonucunu beklemeden Ankara’dan Kırşehir’e yolculuk yaptığı esnada sonucun pozitif olarak sisteme düşmesi üzerine Kırşehir Filyasyon ekibi alarma geçti.

            Kırşehir Filyasyon Ekibi Ankara Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçip vatandaşın otobüsle Kırşehir’e gelmek üzere olduğunun tespit etti. Akşam saat 21:00 sıralarında Jandarma Ekipleri ile birlikte Akpınar ilçesi mevkiinde otobüs durduruldu. Eşi ile birlikte seyahat eden A.G. otobüsten indirilerek sağlık kontrolünden geçmesinin ardından tedbir amaçlı ambulans ile ikametine götürüldü.  

            Otobüste yolculuk yapan diğer yolcular tedbir amaçlı 14 gün karantina altına alındı. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.