Kırşehir Express Gazetesi

MEDAŞ NE YAPIYOR?

MEDAŞ NE YAPIYOR?
03 Nisan 2021 - 13:48

SİTEDE BULUNAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER GÜN BOYU CANLI DERSLERİNE GİREMEDİLER!

 

Elektrikleri haber verilmeden kesilerek mağdur edilen Site sakinleri MEDAŞ Kırşehir sorumlusu Serdar Selci’den açıklama bekliyor.

 

MEDAŞ’ın İlimiz Nasuhdede Mahallesi’ndeki bir sitede elektrikleri haber vermeden kesmesi site sakinlerinin tepkisine neden oldu.

 

Edinilen bilgiye göre Nasuhdede Mahallesi’ndeki site sakinleri iskan izinlerinin geçtiğimiz hafta verildiğini ancak yaklaşık üç yıldır ise 36 dairelik sitenin tamamına yakınının dolu olduğu ve elektrik faturalarının da aksatılmadan ödendiğini dile getirerek Cuma günü itibarıyla da elektrik sayaçlarının takıldığını ifade ettiler.

Site sakinleri kendilerine hiçbir tebliğde bulunulmadan Cuma günü gelen MEDAŞ görevlileri tarafından iki bloktan oluşan sitendin tüm elektriklerinin kesildiğini ve çoğunda öğrenci ve öğretmen bulunan ve o an canlı dersteki tüm bağlantılarının engellendiğini dile getirdiler.

Saatlerce kesik kalan elektrik nedeniyle internet bağlantısı, kombi (ısınma), buzdolabı vs. gibi birçok elektrikli makinelerinin de çalışamaz konuma geldiğini ifade eden site sakinleri MEDAŞ Kırşehir sorumlusu Serdar Selci’nin bu konu hakkındaki açıklamasını merak ettiklerini dile getirdiler.

Şu ana kadar (üç yıldır) elektrik faturalarının hem de şantiye elektriği kullanım bedeli üzerinden, normal kullanım bedelinin çok daha üzerinde ödendiğini hatırlatan site sakinleri MEDAŞ görevlilerinin özellikle eğitim faaliyetinin online olarak yapıldığı saatlerde haber de verilmeden kesilmesinin faturasını kimin ödeyeceği konusunda da MEDAŞ Kırşehir sorumlusu Serdar Selci’den bir açıklama bekliyor.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.