Kırşehir Express Gazetesi

MİLLETVEKİLİ KENDİRLİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

MİLLETVEKİLİ KENDİRLİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
12 Mayıs 2021 - 14:43

Ak Parti Kırşehir mişletvekili Mustafa Knendirli yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında şunları ifade etti:

“Rahmetin ve bereketin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel mübarek günde Allah’ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.

Maalesef bütün Dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci ülkemizde de etkisini göstermektedir. Bundan dolayı bayram ziyaretlerini ertelemek  durumundayız. Hükümetimizin aldığı kararlarla umuyoruz ki, pandemi süreci yavaşlayacak ve eski günlerimize yeniden kavuşacağız. Bu süreçte maske mesafe ve hijyen kurallarına ve alınan tedbirlere, sevdiklerimizin ve kendi sağlığımız için mutlaka uymalıyız.

Bu mübarek günlerde İsrail’in Kudüs’te sivil ve savunmasız Filistin halkına ibadet özgürlüğünü engellemeye yönelik Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa da ve çevresinde uyguladığı insanlık dışı uygulamaları utanç vericidir. Katil İsrail’in yapmış olduğu şiddet ve zulümler yüzünden bebek ve çocuklar dahil çok sayıda Filistinli Müslüman kardeşlerimiz şehit olmuştur. İşgalci İsrail’in saldırılarında hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Terör Devleti İsrail’in yapmış olduğu bu saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.