Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

ÖZÇİFÇİ: AŞILAMADA SIRA ATLANMAMALI!

ÖZÇİFÇİ: AŞILAMADA SIRA ATLANMAMALI!
20 Ocak 2021 - 15:57
  1. Bölge Aksray-Kırşehir Eczcı Odası Başanı Ecz. Fatih Özçifçi Eczane Teknisyenlerimizin aşılanması bitmediğini söyleyerek şu açıklamada bulundu:

“Çin menşeili Sinovac firmasına ait CoronaVac aşısı 30 Aralık tarihinde Türkiye’ye girişi sağlandı. Çeşitli tetkiklerin ardından 14 Ocak 2021 tarihinde aşılamanın ilk aşamanın 1’nci aşaması olan sağlıkçılara uygulanmaya başladı. 19 Ocak 2021 tarihinde ise aşı uygulamasının ilk aşamasının 2’nci grubu olan yaşlı, engelli, koruma evleri gibi yerlerde kalan ve çalışanların aşılamasına geçildiği duyuruldu. Fakat bir dakika, bir dakika!!!

Pandemi ile mücadelenin en ön safında bizlerle beraber koşan; Mesul müdür eczacılarımız, yardımcı eczacılarımız, ikinci eczacılarımız, tüm eczane çalışanlarımız ve en önemli paydaşlarımızdan bir tanesi olan ecza deposu çalışanlarının aşılaması tam anlamıyla yapılamadı. Lütfen sırayı atlamayalım. Planlamayı tam anlamıyla eksiksiz yapalım ki normalleşmeye olan umudumuz nihayete ersin.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.