Kırşehir Express Gazetesi

ÖZGÜR VAHABOĞLU VEFATININ 4. YILINDA ANILDI

ÖZGÜR VAHABOĞLU VEFATININ 4. YILINDA ANILDI
30 Haziran 2020 - 18:34

AV. C. ÖZGÜR VAHABOĞLU VEFATININ 4. YILDÖNÜMÜNDE KIRŞEHİR PASAJI’NDAKİ YAZIHANESİNDE VE ÂŞIKPAŞA MEZARLIĞI’NDAKİ KABRİ BAŞINDA ANILDI

Av. C. Özgür Vahaboğlu vefatının 4. yıldönümünde Kırşehir Pasajı’ndaki yazıhanesinde ve Âşıkpaşa Mezarlığı’ndaki kabri başında ailesi, meslektaşları, komşuları, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, , Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi Müdürü Hakan Vahaboğlu, CHP İl Başkanı Eczacı Ş.Baran Genç, Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan, Kadın kolları Meral Gökçınar, Bakkallar ve Bayiiler Esnaf Odası Başkanı Murat Zobu, Kırşehir Belediyesi Neşet Ertaş Kültür Merkezi çalışanı ve yakın dostu Taylan Naldöken, 10 yıl Vahaboğlu’nun Avukat Katipliğini de yapan Orhan Tekbıçak ve kardeşi Av. Özdener Vahaboğlu ve sevenleri tarafından anıldı.
Av. Özgür Vahaboğlu 4 yıl önce vefat etmişti. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan VAHABOĞLU vefat ettiğinde on yıllık Kırşehir Barosu avukatlarındandı.
Av. Özgür Vahaboğlu öğrencilik yıllarında Kadıköy CHP Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış ve arkadaşlarıyla birlikte Sol Duyu adında bir edebiyat – sanat dergisi çıkarmışlardı. Vahaboğlu yine aynı yıllarda Samsun’dan Ankara’ya yürüyüş tertip eden üniversite öğrenciler arasında yer almıştı.
Av. Özgür Vahaboğlu avukatlık yıllarında CHP’den Kırşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmuştu. Aynı zamanda 2 dönem Kırşehir Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine de seçilen Av. Özgür Vahaboğlu, çevresinde ve meslektaşları arasında sayılan takdir edilen bir Kırşehirliydi. 39 yaşında aramızdan ayrılan bu genç ve çalışkan hemşerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.