Kırşehir Express Gazetesi

SEHER ÜNSAL SAHA ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

SEHER ÜNSAL SAHA ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
01 Şubat 2021 - 13:25

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal saha çalışmalarına Mucur ilçesiyle start verdi

             AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal Mucur ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak AK Parti Mucur İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ünsal’ı, AK Parti Mucur İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz ve ilçe teşkilat üyeleri karşıladı. AK Parti Mucur Teşkilat üyeleri ile istişare eden Ünsal, “Mucur teşkilatımız özverili bir çalışma yaptı mahalli seçimlerden zaferle ayrıldı. Teşkilatımızın her bir üyesini tek tek kutluyorum. AK Partimizin 2023 hedefleri var. Her alanda atılım içerisindeyiz. Başarılarımızın devamı için birlik beraberlik içinde daha çok çalışacağız. Başkanıma göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

ÜNSAL “CUMHUR İTTİFAKI GÜÇLENEREK DEVAM EDECEKTİR.”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti Mucur Teşkilatının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Mucur İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Burada konuşan Ünsal, “MHP Mucur İlçe Başkanımız Ali Rıza Budak ve kıymetli yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.  Cumhur İttifakı güçlenerek devam edecek. 2023 seçimlerinde birlikte çalışarak Cumhur İttifak’ının iktidarını devam ettireceğiz.” dedi.

ÜNSAL “ATILGAN BAŞKANIMIN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.”

AK PartiKırşehir  İl Başkanı Seher Ünsal Mucur temaslarında daha sonra Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’ı makamında ziyaretti. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’dan yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Ünsal, “Atılgan Başkanımızı hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Mucur ilçemize yapılacak hizmetlerde şahsıma ne düşüyorsa yapmaya hazırım. 7 gün 24 saat milletimizin emrindeyiz. Atılgan Başkanımızın çok güzel projeleri var. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Mucur Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Mucur Kaymakam’ı Faruk Erdem, Mucur İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şenlik ve Mucur Ziraat Odası Başkanı Aydın Altınok’u da ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal Mucur Semt Pazarını ve esnafları da ziyaret etti.

AK PARTİ KIRŞEHİR İL BAŞKANI SEHER ÜNSAL, “HİZMETKAR OLMAYA GELDİK, EFENDİ OLMAYA DEĞİL”

Mucur Semt Pazarını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal’a ilgi büyük oldu. Pazar esnafı ve Mucurlu hemşehrilerimiz ile tek tek ilgilenen Ünsal, “Mucurlu Hemşehrilerim ile bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Bende Mucur doğumluyum.  Partime ve şahsıma göstermiş oldukları teveccüh beni çok duygulandırdı. Çalışma azmimizi artırdı. Artık bizler vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Çünkü bizhizmetkar olmaya geldik efendi olmaya değil.” dedi.

BAŞKAN ÜNSAL, “GEÇMİŞİN İZİN GELECEĞİN PEŞİNDE DÜSTURU İLE HAREKET EDECEĞİZ”

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, “Geçmişin izin geleceğin peşinde düsturu ile hareket edeceğiz” dedi.Yaşlı vatandaşlara özel ilgi gösteren Ünsal onlar ile uzun uzun sohbet etti.

Ünsal’ın pazaryeri ziyaretinde AK Parti Mucur İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz ve Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmazda eşlik etti.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.