Kırşehir Express Gazetesi

Kırşehir Belediyesi Hentbol Takımı, 16-19 Ekim tarihleri arasında Trabzon’da  yapılacak olan 2020-2021 sezonu Bölgesel Kadınlar Ligi müsabakalarına katılacak. Kırşehir Belediyesi Hentbol Takımı’na başarılar dileyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Türkiye Hentbol Federasyonu 2020-2021 sezonu Bölgesel Kadınlar Ligi 16-19 Ekim tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan müsabakalara, Kırşehir Belediyesi Hentbol Takımı olarak 15 sporcumuz ve 3 antrenörümüz ile katılacağız. Buradan çıkan sonuca göre Kırşehir Belediyesi Hentbol Takımı Hentbol Federasyonu 2. Liginde ilimizi temsil edecektir. Hedefimiz öncelikle 2. Lig ve ardından 1. Ligde ilimizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Sporcularımızın başarılı olacağına inancımız tamdır.

Kırşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 11 branşta 430 sporcusuyla aktif olarak spor faaliyetlerini yürütmektedir. Sporcularımız hem ulusal düzeyde hem de uluslararası düzeyde ilimizi en iyi şekilde temsil etmektedirler.

Kırşehir Belediyesi olarak salon sporlarında ilimizde bulunan açığı kapatmayı, özellikle gençlerimizin ve kadınlarımızın daha çok spor yapmasını hedefliyoruz.’’ dedi.

Kırşehir Belediyesi Hentbol Takımı, 16-19 Ekim tarihleri arasında Trabzon’da  yapılacak olan 2020-2021 sezonu Bölgesel Kadınlar Ligi müsabakalarına katılacak. Kırşehir Belediyesi Hentbol Takımı’na başarılar dileyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Türkiye Hentbol Federasyonu 2020-2021 sezonu Bölgesel Kadınlar Ligi 16-19 Ekim tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan müsabakalara, Kırşehir Belediyesi Hentbol Takımı olarak 15 sporcumuz ve 3 antrenörümüz ile […]

TRABZON’DA İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.