Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

VALİ AKIN MUCUR’DA TEDBİRLERİ DENETLEDİ

VALİ AKIN MUCUR’DA TEDBİRLERİ DENETLEDİ
30 Mart 2021 - 11:10

Vali İbrahim Akın, Mucur ilçesini ziyaret ederek salgın ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Programına Mucur Hükümet Konağını ziyaret ederek başlayan Vali İbrahim Akın, Kaymakam Faruk Erdem’den ilçede devam eden yatırımlar ve salgınla mücadele kapsamında yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Vali İbrahim Akın, Koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda vatandaşlara hatırlatmalarda bulundu.

İlçede vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokakları gezerek esnaflarımıza hayırlı kazançlar dileyen Vali İbrahim Akın, “Bu süreçte uyulması gereken maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hep birlikte riayet etmeliyiz. Hem kendi sağlığımızı hem de toplum sağlığını korumaya yönelik alınan tedbirlere uyarak bu süreci kısa sürede atlatmaya yardımcı olacağız. İş yerlerimizde ve sosyal hayatımızda kurallara uyma konusunda hassasiyet göstermezsek, yeni kısıtlamalarla karşı karşıya kalırız. Mucurlu hemşehrilerimizden kurallara uymasını istiyor, sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Vali İbrahim Akın’a Kaymakam Faruk Erdem, Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.