Kırşehir Express Gazetesi

VALİ AKIN YILBAŞINDA KURUMLARI ZİYARET ETTİ

VALİ AKIN YILBAŞINDA KURUMLARI ZİYARET ETTİ
01 Ocak 2021 - 17:13

Vali İbrahim Akın, 24 saat esasına göre çalışan kurumları ziyaret ederek görev yapan personelin yeni yılını kutladı.

Yeni yıl nedeniyle kurumları ziyaret eden Vali İbrahim Akın, Ahi Polis Merkezi Amirliği, 112 Acil Çağrı Merkezi, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi ve emniyet ile jandarma uygulama noktalarını gezerek çalışanların yeni yılını kutladı.

Emniyet uygulama noktasının ardından ilk olarak Ahi Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret eden Vali İbrahim Akın, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin tarafından karşılandı. Burada emniyet teşkilatı mensuplarının yeni yılını kutlayan Sayın Valimiz, polislik mesleğinin önemine işaret ederek ilimizde 2020 yılının huzur içinde geçmesini sağlayan teşkilat mensuplarına 2021 yılı çalışmalarında da başarılar diledi.

Daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi, İl Ambulans Servisi Başhekimliği ile Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi ziyaretlerinde bu kurumlarda görev yapmakta olan personelle bir araya gelerek sohbet eden Vali Akın İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Selim Yılmaz ve hastane yöneticilerinden bilgiler alarak personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Sonrasında, Jandarma ekipleri tarafından yürütülen ve Karahıdır yolu üzerindeki uygulama noktasında görev başındaki ekiplerin yeni yılını kutlayan ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, son olarak Çuğun Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Bizlerin huzuru, sağlığı ve güvenliği için çalışarak yeni yıla giren personele moral vermek amacıyla kurumları ziyaret ettiğini belirten Vali İbrahim Akın, tüm çalışanların yeni yılını kutlayarak 2021 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğinde bulundu.

Konuşmasında, 2020 yılını geride bırakırken ülkemiz ve ilimiz için güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığımız 2021 yılına ulaşmanın mutluluğunu tüm Kırşehirlilerle birlikte yaşadıklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Kırşehir’imizin daha da kalkınması, vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en hızlı ve verimli şekilde istifade edebilmesi, güven ve huzur içinde yaşamalarını tesis etmek için ilimizin tüm dinamikleriyle el ele vererek koordinasyon içinde çalışmaya geçmiş yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da özen göstereceğiz.” dedi.

2020 yılında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Koranavirüs salgınının insanlığı olumsuz yönde etkilediğini ve çok sayıda insanın hayatını kaybettiğini, önümüzdeki günlerde aşının uygulanmaya başlamasıyla birlikte salgınla mücadelede önemli bir aşamanın kaydedileceğine inandığını ifade eden Vali İbrahim Akın, “2021 yılının milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.