Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

VALİ AKIN’DAN HASTANE ZİYARETİ

VALİ AKIN’DAN HASTANE ZİYARETİ
20 Kasım 2020 - 12:05

Vali İbrahim Akın, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

            Ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut ve hastane yöneticilerinden pandemi döneminde  yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, bu süreçte görevlerini özveri ile yerine getiren sağlık çalışanlarının önerilerine ve alınan tedbirlere uyarak sürecin yönetimine yardımcı olmamız gerektiğini söyledi.

            Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisi görülen ve topyekûn bir mücadele örneği sergilediğimiz Koronavirüs salgınına karşı ilimizde önemli tedbir kararları aldıklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmak için vatandaşlarımızdan salgınla mücadelede önemli kurallar olan maske, mesafe ve temizlik hususlarına uymada hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Koronavirüs ile mücadelede önemli görevler üstlenen başta sağlık personeli olmak üzere tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.” dedi.

            Vali İbrahim Akın’ın ziyareti, yapımı tamamlanarak hizmete açılan 15 Yataklı Covid-19 Yoğun Bakım Ünitesi ile MR Servisinde incelemelerde bulunması ve hastaneye yeni alınan MR (manyetik rezonans) cihazı ile sonulum cihazları hakkında bilgiler alması ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.