Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

BAŞKAN EKİCİOĞLU: AĞAÇ OLMAZSA YAŞAM DA OLMAZ!

BAŞKAN EKİCİOĞLU: AĞAÇ OLMAZSA YAŞAM DA OLMAZ!
21 Kasım 2022 - 11:21

KIRŞEHİR BELEDİYESİ BAHÇELİEVLER MAHALLESİ’NDE, 6 BİN ADET SEDİR, KARAÇAM VE MEŞE FİDANINI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 20 Kasım 2022 Pazar günü saat 12:00’da Bahçelievler Mahallesi Küçük Suludere mevkiindeki Fidan Dikme etkinliğine milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte katıldı.
Programın açılış konuşmasını Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Polat yaptı. Polat, Kırşehir Belediyesi olarak bugüne kadar 30 bin metre kare bedemlik-meşe, 17 bin metre kare Lavanta-Kırşehir Gülü, Özbağ Selafur mevkiinde 54 bin metre kare ve Kır-Köy Kampusunda 52 bin metre kare olmak üzere 153 bin metre karelik bir alanı yeşillendirip ağaçlandırmasını yaptıklarını ifade etti.
Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ise konuşmasında, Kırşehir’i yeşillendirmek ve gelişmesini sağlamak için herkese büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti. Milletvekili İlhan, “Bugün burada herkes birbirinden daha çok ağaç dikmek için çaba sarf etsin.” dedi.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da yaptığı konuşmasında, bu tür etkinliklerde STK’ları, dernekleri ve siyasi parti temsilcilerini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Ekicioğlu, “Küresel ısınmayla birlikte maalesef yeşilin de yok olduğunu görüyoruz. Biz Kırşehir Belediyesi olarak kişi başına düşen yeşil alan oranını göreve geldikten bu yana yükselttik ve çalışmalarımız bu yönde devam edecek. Ağaç olmazsa yaşam da olmaz. Küresel ısınma sonucu havaların 1 derece ısınması bile doğal dengenin bozulmasına yetiyor. O nedenle de ağaçlandırma yapmak çok önemli.
Biz, Kırşehir Belediyesi olarak “Daha Yeşil Bir Kırşehir İçin, Geleceğimizi Hep Birlikte Yeşertelim” diyoruz.
Doğanın bize verdiği şeyleri düşünecek olursak, bizim de doğaya vereceğimiz en güzel hediye ağaç dikmektir.
Bir fidanı toprakla buluşturmak, büyütüp yeşermesini sağlamak kendimiz ve çocuklarımızın geleceği için yapmamız gereken en önemli şeylerden biri olacaktır.
Kırşehir Belediyesi olarak “Daha Yeşil Bir Kırşehir”i yaratmak için ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor ve bu konuda çalışma yürüten herkese de destek oluyoruz.
Diktiğimiz her fidanla, geleceğe daha güzel ve daha yeşil bir Kırşehir bırakmayı amaçlıyoruz. Küresel ısınmanın, iklimsel dokunun bozulmasının ve aşırı derecede betonlaşmanın önüne geçmek için çocuklarımıza ve gençlerimize doğa sevgisini kazandırmak en büyük görevimizdir.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras; onların rahat bir şekilde yaşayabilecekleri tertemiz ve yemyeşil bir Kırşehir’dir, Dünyadır.
Bugün Bahçelievler Mahallesi Küçük Suludere mevkiindeki 20 bin metre karelik alanda hep birlikte fidan dikimini gerçekleştiriyoruz.
Programı hazırlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibimize; Fidan dikimine katılan siyasi parti, dernek ve STK temsilcilerine, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclisi Üyelerimizle birlikte tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.