Kırşehir Express Gazetesi

BAŞKAN EKİCİOĞLU: ÜNİVERSİTE ADAYLARIMIZI KÜLTÜR ŞEHRİ KIRŞEHİR’E BEKLİYORUZ!

BAŞKAN EKİCİOĞLU: ÜNİVERSİTE ADAYLARIMIZI KÜLTÜR ŞEHRİ KIRŞEHİR’E BEKLİYORUZ!
02 Ağustos 2021 - 9:35

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu öğrencilere Kırşehir’i tercih etmeleri çağrısında bulunarak ilimizin avantajlarını duyurdu.

26-27 Haziran’da gerçekleştirilen 2021 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının ÖSYM resmi internet sitesinden açıklanmasının ardından bir açıklama yapan Başkan Selahattin Ekicioğlu sonuçların tüm öğrencilere ve velilerine hayırlı olmasını diledi. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Sevgili gençler, öncelikle sınav sonuçlarının hayırlı olasını diliyor ve yapacak olduğunuz tercihlerle de başarı dolu bir eğitim hayatı görmenizi temenni ediyorum.

Adaylarımız tercihler başlamadan önce gitmek istedikleri okulları ve şehirleri iyi değerlendirmeliler. Hepinizin yakından takip ettiği gibi eğitimde marka kent olan Kırşehir’imiz gerek coğrafi yapısından, gerek ucuz ulaşım (Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından indirim paketi: İkametgahını Kırşehir’e taşıyan öğrencilerimize eğitim-öğretim süresi boyunca Belediye Halk Otobüslerinde kullanılmak üzere tek seferde yükledikleri 50 binişlik ücret karşılığında, 6 Ay geçerli 150 biniş hakkı yüklenmesi 01/10/2020 tarihli Belediye Meclis Kararıyla) ve barınma olanakları açısından, gerekse de sosyokültürel açıdan öğrenci dostu bir şehir olarak sizleri beklemektedir. Kırşehir Belediyesi olarak Üniversite hayatınız boyunca kültür, sanat, spor vb. alanlarında her zaman sizlerin yanında olacağız. Bu nedenle de sizleri tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde karşılıyor alacağız.

Ekonomi ve Ahlak Felsefesinin uç verdiği Ahi Evran-I Veli ile; bundan yüzyıllar öncesinden gökbilimlerini araştırmalarıyla öne çıkan Cacabey ile; Türkçemize verdiği önemi yine yüzyıllar öncesinden dillendiren Âşık Paşa ile ve Bozlak denince ülkede ve dünyada adından söz ettiren Büyük Ozanlarımız Muharrem Ertaş ve Neşet Ertaş ile (Bilindiği üzere Kırşehir UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına dahil edildi) Anadolu’nun ortasında evrensel değerlere sahip olan Kırşehir’imize vereceğiniz olan katkıdan dolayı şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

Adaylarımızın 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapacakları 2021-YKS tercihlerinin şimdiden hayırlı olmasını dilerim.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.