Kırşehir Express Gazetesi

BAŞKAN EKİCİOĞLU’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN EKİCİOĞLU’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
23 Kasım 2020 - 14:17

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Gelecek aydınlık günleri inşa edecek yeni nesilleri emanet ettiğimiz, her koşulda görevlerini yerine getirmek üzere yılmadan çaba sarf eden öğretmenlerimiz, ülkemizin sosyal, kültürel, bilimsel ve ekonomik alanlarda gelişiminin mimarlarıdır.

            Öğretmenlerimiz; tarih boyunca; bilginin, uygarlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Unutulmamalıdır ki; sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler öğretmenlerdir. Çünkü bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek vardır, o da öğretmenliktir.

            Büyük Önder Atatürk’ün ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır!’ sözü de öğretmenlerimize verdiği önemin açık bir göstergesidir. Her çocuk ve yetişen her nesil öğretmenlerimizin sevgi ve irfan yüklü kollarında olgunlaşmakta; ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.