Kırşehir Express Gazetesi

Başkan Selahattin Ekicioğlu, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı mesajı yayınladı

Başkan Selahattin Ekicioğlu, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı mesajı yayınladı
12 Eylül 2022 - 9:10

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:
“12 Eylül 2022 itibarı ile okullarımızın tüm kademelerde yüz yüze eğitimin başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Eğitimde marka kent olan Kırşehir’in başarı grafiğinin yükselmesinde büyük emekleri olan başta çocuklarımıza ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan sevgili öğretmenlerimize ve velilerimize de verecekleri katkı ve özveri için şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine erişmesi için öncelikli unsurun eğitim olduğu söyleyen ve ülkenin en kötü zamanlarında dahi eğitimin önemine değinen Ulu Önderimiz Mutafa Kemal Atatürk, ulusun geleceğinin sağlam temellere dayanmasının nitelikli, modern ve bilimsellikle donanmış bir eğitim-öğretim anlayışından geçtiğini her zaman vurgulamıştır.
Biz de Kırşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında olduğu gibi, yeni eğitim-öğretim yılında da her zaman okullarımızın, öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
2022-2023 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.