Kırşehir Express Gazetesi

BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ULAŞIM DESTEĞİ

BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ULAŞIM DESTEĞİ
13 Eylül 2023 - 15:28

KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN, İKAMETGÂHINI KIRŞEHİR’E ALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ULAŞIM DESTEĞİ

Başkan Selahattin Ekicioğlu: Ulaşımla ilgili Meclis kararımızın geleceğimizin teminatı olan ve eğitim-öğretim sürecinde bulunan tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum!

Kırşehir Belediyesi, ikametgâhını Kırşehir’e taşıyan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlıyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 02.12.2021 tarihinde yapılan Kırşehir Belediye Meclisi toplantısında, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Otobüs Biniş Ücreti konulu teklifi üzerine görüşülen ve karara bağlanan ulaşım kolaylığı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Ekicioğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ni kazanarak ilimize gelen öğrenciler için bu uygulamayı başlattıklarını dile getirerek ulaşım kolaylığı konusunda şunları ifade etti:

“Bu kapsamda yine ilimizde öğrenim gören üniversite öğrencilerinin ikametgâhlarını ilimize getirmek şartıyla toplu taşımayı etkin kullanmalarını ve ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 10 biniş ücreti karşılığında 400 biniş verilmesi, oy birliği ile kabul edildi. İlimize gelen üniversite öğrencilerinin bu uygulamadan faydalanabilmeleri için ise ikametgâhlarını Kırşehir’e aldırmaları gerekiyor.

Kararın ve uygulamanın geleceğimizin teminatı olan ve öğretim sürecinde bulunan tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.