Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

KADIN ECZACILAR 8 MART’TA BİR ARAYA GELDİ

KADIN ECZACILAR 8 MART’TA BİR ARAYA GELDİ
09 Mart 2022 - 11:08

Başkan Özçifçi: Kadının emeği en yüce değerdir. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününüzü kutluyorum.

34.Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası Yönetimi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadın eczacılarla bir araya geldi.

Toplantı eş zamanlı olarak hem Aksaray’da hem de Kırşehir’de olmak üzere öğle yemeğinde yapıldı.

Kırşehir’deki toplantıya 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası Yönetim Kurulu üyesi Ecz. Rukiye Çelik ve İl Temsilcisi Ecz. Dilek Sultan Çalışkan’ın KATILIRKEN; Aksaray’daki toplantı 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası Başkan Ecz. Fatih Özçifçi, Genel Sekreter Ecz. Raif Aksay ve Yönetim Kurulu üyeleri Ecz. Çiğdem Aydın Issı, Ecz. Eşe Uludağ’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantıya bölgedeki birçok kadın eczacı yoğun ilgi gösterdi. 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası Yönetim Kurulu toplantıya katılan kadın meslektaşlarına, Âşıklı Kadın Kooperatifi’nin büyük emeklerle ürettiği ürünlerden armağan etti.

Toplantıda söz alan 34.Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Fatih Özçifçi, Her fırsatta eczacı meslektaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugünde çok özel ve güzel bir gün, bu vesileyle buraya kadar gelerek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Dünyadaki her şey kadının eseridir. Kadının emeği en yüce değerdir. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününüzü kutluyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.