Kırşehir Express Gazetesi

KAEÜ’lü Milli Sporcular madalya ile döndüler

KAEÜ’lü Milli Sporcular madalya ile döndüler
18 Şubat 2022 - 11:40

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde eğitim-öğretim gören Milli Sporcularımız müsabakalardaki başarılarına yenilerini ekliyorlar. 7-13 Şubat 2022 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasına (Turkish Open 2022) katılan Milli Sporcularımız, turnuvadan altın ve bronz madalyalarla döndüler.

49 ülkeden bin 250 sporcunun katıldığı ve olimpiyatlara puan kazandıran önemli bir organizasyon olan Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri 4 altın ve 2 bronz madalya kazanarak büyük başarıya imza attılar.

Büyük Kadınlar kategorisinde 46 kiloda yarışan öğrencimiz Fatma Keleş altın, 49 kiloda yarışan öğrencimiz Merve Dinçel altın, 67 kiloda yarışan öğrencimiz Mervenur Evci altın ve Büyük Erkekler kategorisinde 63 kiloda yarışan öğrencimiz Hakan Reçber altın madalyanın sahibi oldular.

Büyük Kadınlar kategorisinde 73 kiloda yarışan öğrencimiz Huri Korkut bronz ve Büyük Erkekler kategorisinde 80 kiloda yarışan öğrencimiz Yusuf Kara ise bronz madalyanın sahibi oldular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.