Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

KIRŞEHİR ZABITASI DENETİMDE

KIRŞEHİR ZABITASI DENETİMDE
11 Ocak 2024 - 13:02

Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu kapsamında ilimiz genelinde gıda ve temel tüketim ürünlerine yönelik zincir marketlerde etiket, etiket kasa uyuşmazlığı, satıştan kaçınma, son kullanma tarihi, gramaj eksikliği gibi konularda kontrol ve denetimlerine devam ediyor.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından 100’e yakın işyeri denetiminde ilgili kontroller yapılarak Tüketicinin Korunması Kanunu kapsamına uygun olmayan 10 işyeri hakkında da yasal işlem başlatıldı.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Vatandaşlarımızın huzur ve refahı için ilgili işyerleri denetleniyor. İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir halkımızın sağlıklı, uygun etiket, hijyen, son kullanma tarihi ve gramaj kurallarına uygun, ürünlerin tüketebilmesi amacıyla ekiplerimiz denetimlerini sürdürüyor. Yaptığımız denetimlerde 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu kapsamında faaliyet gösteren işyerlerine de teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.