Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

MİLLETVEKİLİ İLHAN’DAN “HASTANE” TEPKİSİ

MİLLETVEKİLİ İLHAN’DAN “HASTANE” TEPKİSİ
20 Nisan 2022 - 10:51

Kırşehir milletvekili Dr. Metin İlhan: Kırşehir’de ilçelerden ve hatta diğer illerden hasta alan bir hastaneyi ne hâle getirdiniz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir milletvekili Dr. Metin İlhan, Kırşehir’de ciddi bir kriz halini alan doktor açığına ilişkin TBMM Genel Kurulu’nda bir konuşma yaptı ve iktidara sert eleştirilerde bulundu.

Milletvekili İlhan, şunları ifade etti:

“Devlet herkesin hayatını beden ve ruh sağlığı içinde sürdürmesini sağlamakla yükümlüdür ve bu devletin Anayasa’daki asli vazifelerindendir. Zira devlet Türk devlet geleneğinde de süregelen bin yıllar içinde bu durum ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ ifadesiyle somutlaştırılmıştır.”

Bakınız, buradan defalarca söylememize rağmen hâlâ Kırşehir tek hastane ve çok büyük bir doktor açığıyla sağlık sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Başta doktorlarımız olmak üzere sağlık çalışanlarımızın pandemi boyunca olan fedakârlıklarını ve gayretlerini takdir ediyoruz. Ancak Kırşehir’de telafi edilemeyecek düzeyde çok büyük doktor açığı bulunmaktadır.”

Buradan Hükûmet yetkililerine tekrar sesleniyorum: Bir an önce göğüs cerrahı, plastik cerrah, çocuk cerrahı, kadın doğum, kardiyoloji, nefroloji, endokrinoloji ve diğer alanlardaki doktor açığı kapatılmalı çünkü süregelen ekonomik krizler altında ezilen vatandaşlarımız başka illere tedavi olmaya gitmek zorunda kalmasınlar.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.