Kırşehir Express Gazetesi

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ VERİLDİ

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ VERİLDİ
25 Kasım 2021 - 11:20

Anadolu Rock müzik sanatçısı Göksel Doğançay, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamınsa Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 19:00’da bir konser verdi.

Grubuyla birlikte sahne alan Göksel Doğançay, Cem Karaca, Barış Manço, Bulutsuzluk Özlemi, Erkin Koray ve Neşet Ertaş’ın seslendirdiği birbirinden güzel Türküleri ve şarkıları kendi yorumuyla söyledi.

Konser sonrası Anadolu Rock müzik sanatçısı Göksel Doğançay’a Başkan Selahattin Ekicioğlu tarafından Neşet Ertaş plaketi takdim edildi.

Ekicioğlu, Büyük Ozanımız Neşet Ertaş’ın rock müzik de dahil tüm müzik türlerini ve sanatçılarını etkilediğine dikkat çekerek Göksel Doğançay’a göstermiş olduğu performanstan dolayı teşekkür etti. Ekicioğlu, “UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na Müzik alanında dahil olan Kırşehir’in bu kazanımını korumak ve devem ettirmek adına kültür sanat etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz.

Anadolu’da müzik denilince kuşkusuz ilk akla gelen şehir Kırşehir’dir ve biz de Kırşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle bu kültürümüzün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması noktasında çalışmalar yürütüyoruz. İlimizin bu alanda hem ulusal hem de uluslararası boyutta tanıtımı noktasında üzerimize düşeni yapmaya devem edeceğiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamınsa Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlediğimiz Göksel Doğançay Konseri muhteşemdi. Sanatçılarımızı ve programın hazırlanmasında tüm emeği geçenleri kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.