Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

ÖZÇİFÇİ, KIRŞEHİR VE AKSARAY ECZACILARININ DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDI

ÖZÇİFÇİ, KIRŞEHİR VE AKSARAY ECZACILARININ DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDI
02 Şubat 2022 - 15:45

34.Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası başkanı Ecz. Fatih Özçifçi de toplantıya Online olarak Aksaray’dan katıldı.

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti, 43. Dönem 1. Başkanlar Danışma Toplantısını, gelebilen başkanlarla yüz yüze ve gelemeyen başkanlarla online olarak gerçekleştirdi.

Bu toplantıda SGK protokol revizyonu, İlaç fiyat kararnamesi, Medikal reçetelerde tarama işlemi, Piyasada olmayan ilaçlar, Kamu kurum ıskontosunu eksik veren ve vermeyen firmalar, İnsülin iğne ucu, şeker stribi ve enjektör fiyatları olmak üzere gündemdeki sorunlar uzun uzadıya tartışıldı ve çözüm önerileri sıralandı.

  1. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası başkanı Ecz. Fatih Özçifçi de toplantıya Online olarak Aksaray’dan katıldı. Sorunlar adına söz alan Özçifçi, Aksaray ve Kırşehir eczacılarının düşüncelerini oda başkanlarına ve yeni merkez heyetine aktardı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.