Kırşehir Express Gazetesi

ÖZDEMİR BEYHAN’DAN SINAV ÜCRETİ ÇAĞRISI

ÖZDEMİR BEYHAN’DAN SINAV ÜCRETİ ÇAĞRISI
26 Haziran 2022 - 20:52

Eksik Yatırılan Sınav Ücretleri Tamamlanmalı ve ÖSYM Açıklama Yapmalıdır!
Eğitim Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Özdemir Beyhan, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları ifade etti:
“Çeşitli basın organlarında yer alan haberlerde ve eğitim emekçilerinden sendikamıza gelen çok sayıda şikayette, 2022 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda çeşitli düzeylerde görev alan emekçilere eksik ödeme yapıldığı ifade edilmektedir.
Türkiye’nin en güvenilir kurumlarından olması gereken ÖSYM’nin, sınavlarda görev alanlara eksik ödeme yapması kabul edilebilir bir durum değildir. Kaldı ki her yıl sınavlara giriş ücretlerini arttıran ve adaylardan yüksek tutarlarda paralar alan bir kurumun, emekçilerin haklarını ödeme konusundaki yanlışları basit bir hata olarak görülmemelidir. Yaşanan bu durum, ÖSYM’nin emekçilere verdiği değeri gözler önüne sermektedir.
Eğitim Sen olarak belirtmek isteriz ki eksik yatırılan sınav ücretleri tamamlanmalı ve konuyla ilgili açıklama yapılmalıdır. Aksi halde, her geçen gün ücretlerimizin enflasyon karşısında eridiği bir dönemde sınavlarda görev alacak kimse bulunamayacağı gibi sınavların güvenilirliğinin de ağır bir darbe alacağını ÖSYM’ye hatırlatmak isteriz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.