Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

ÖZTÇİFÇİ: PANDEMİNİN KAHRAMANI KAMU ECZACILARIMIZ UNUTULMAMALI!

ÖZTÇİFÇİ: PANDEMİNİN KAHRAMANI KAMU ECZACILARIMIZ UNUTULMAMALI!
01 Aralık 2021 - 16:34

34.Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulundu

  1. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası Yönetim Kurulu adına bir açıklamada bulunan Başkan Ecz. Fatih Özcifçi, şunları ifade etti:

“Sağlık Bakanı sayın  Fahrettin Koca basına yansıyan açıklamasında  “Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız” ifadelerini kullanırken, pratisyen hekimlerin, uzman hekimlerin, diş hekimlerinin, hemşirelerin, hasta bakıcıların ek göstergelerindeki iyileştirmeden bahsetti. Hatta sendikalı-sendikasız, bekâr- evli, çocuklu-çocuksuz sağlık ordusunun maaş düzenlemelerini tek tek açıkladı.

Fakat Andeminin başlangıcından bu yana, yılmadan, usanmadan hastanelerimize, tüm zorlu koşullarda malzeme temin eden, yatan hastaların ilaçlarını titizlikle hazırlayan, ülkemiz için elinden gelen en iyisini yapmağa çalışan sağlık emekçisi eczacılarımızdan bahsetmedi ya da unutuldu.

  1. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası yönetim kurulu olarak üyemiz olan veya olmayan tüm kamu eczacılarımızın öncelikle her fırsatta anılarak sonrada maaşlarındaki düzenlemenin en iyi şekilde tasarlanıp hayata geçirilmesini Sayın Sağlık Bakanı’ndan arz ve talep ediyoruz.”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.