Kırşehir Express Gazetesi

Rektör Karakaya’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirildi

Rektör Karakaya’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirildi
12 Eylül 2022 - 9:07

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDER) Başkan Yardımcısı Muhammed Malik Taylan ve Vakıfbank Kırşehir Şube Müdürlüğü görevine atanan Emrullah Altıntaş, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ayrı ayrı ziyaret ettiler. 8 Eylül 2022 tarihinde rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
UDER Başkan Yardımcısı Muhammed Malik Taylan ziyarette Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Uluslararasılaşma yolunda önemli adımlar attığını söyleyerek bu başarılarından dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibine teşekkür etti. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ndeki yabancı uyruklu öğrenci sayısının fazlalığının kendilerini oldukça memnun ettiğini belirten Taylan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin imkânları ve olanaklarının öğrenciler için yeterli olduğunu vurguladı.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde öğrenciler için her türlü imkanın mevcut olduğunu belirterek Uluslararasılaşma çalışmalarının her zaman devam ettiğini dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, UDER Başkan Yardımcısı Muhammed Malik Taylan’a teşekkür etti.
Vakıfbank Kırşehir Şube Müdürü Emrullah Altıntaş Ziyareti
Daha sonra Vakıfbank Kırşehir Şube Müdürlüğü görevine atanan Emrullah Altıntaş, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret ederek ilimiz ve üniversitemiz hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini Kırşehir’in dünyaya bakan penceresi olarak nitelendiren Altıntaş, üniversitemizle ikili iş birliği içinde olmaktan memnun olacaklarını belirtti.
Vakıfbank Kırşehir Şube Müdürlüğü görevine atanan Emrullah Altıntaş’a eni görevinde başarılar dileyen Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Altıntaş’a teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.