Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

ŞANALLAR TURİZM’DEN ÖENEK DAVRANIŞ

ŞANALLAR TURİZM’DEN ÖENEK DAVRANIŞ
02 Kasım 2020 - 14:14

Kırşehirli otobüs firması Şanallar Turizm İzmir’de yaşanan deprem sonrası İzmir-Ankara ve İzmir Kırşehir seferlerini ücretsiz hale getirdiğini duyurdu.

Firma yetkilileri sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyuruda, “İzmir -Ankara ve İzmir Kırşehir seferlerimizi ücretsiz yaptık. Herhangi bir yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için gece boyu teyakkuzda olacağız” notuyla kamu oyunu bilgilendirdi. Kırşehir merkezli Türkiye genelinde faaliyet gösteren firma yetkilisi Yılmaz Şanal, “İzmir’den Kırşehir’e gelen seyahatlerimizi ücretsiz hale çektik. Pazar akşamı son seferimize kadar ücret alınmayacak. Ülke genelinde 35 noktada faaliyet yürütüyoruz. Depremlerde dil, din, ırk farkı gözetmeden paylaşmanın önemine inanıyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.