Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

SELGAH DERESİ YEŞİL ALAN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

SELGAH DERESİ YEŞİL ALAN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
05 Ocak 2024 - 15:53

Başkan Ekicioğlu: Şehrimizin en büyük mahallesi olan; 40 binin üzerinde nüfusu bulunan Yenice Mahalle’sine yeni bir yeşil alan kazandırıyoruz.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:
“Proje kapsamında 56 bin metrekarelik alanda park, ağaçlandırma, peyzaj, sosyal donatı, spor alanları, sosyal etkinlik alanları gibi çok sayıda birim inşa edilecek. Projenin ikinci etabında ise Selgah Caddesi’nden başlayarak Güzler Sulama Birliği’ne kadar uzanan hatta Selgah Deresi etrafında ilk etabın devamı niteliğindeki rekreasyon alanı projesi inşa edilecek.
Kılıçlı Köprüsü’nden Güzler Sulama Birliği’ne kadar 80 bin metrekarelik yeşil alan projemiz vardı. Dördüncü ihalede firma yetkililerimiz yanımızda; ihalemizi gerçekleştirdik. Şehrimizin en büyük mahallesi olan 40 binin üzerinde bulunan Yenice Mahalle’sine yeni bir yeşil alan kazandırıyoruz. Buradaki Kılıçlı Köprüsü’nden başlayarak derenin kenarından sağlı ve sollu olarak ve şu an birinci etap olan 56 bin metrekarelik alanın ihalesini gerçekleştirdik. Yer teslimini yaptık. Şu anda da firma geldi. Şantiyesini kurdu ve çalışmaya başladı. En kısa zamanda 80 bin metre kare ikinci etabı da yaptıktan sonra Yenice Mahallesi’ne yürüyüş alanlarıyla, sosyal donatılarıyla, kafeleriyle, tenis kortlarıyla, basketbol sahalarıyla, spor alanlarıyla güzel bir tesis kazandıracağız. Kırşehir’e hayırlı uğurlu olsun.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.