- Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası Başkanı fatih Özçifçi, Hatay Eczacı Odası Üyesi Ecz. Barış Sönmez’in COVİD-19 Meslek Hastalığı Sayılsın” temasıyla kaplanmış̧ aracın Transanatolia 2021 Yarışına, Sağlık Çalışanları adına katıldığını ifade edeerk şu açıklamada bulundu:
“Hatay Eczacı Odası üyesi Ecz. Barış̧ Sönmez’in pilotluğunu yaptığı ve Dr. Lami Günay’ın co-pilot olduğu, Türk Eczacıları Birliği, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, Güney Ecza Kooperatifi, Mersin Büyükş̧ehir Belediyesi ve Hatay Eczacı odası Tarafından desteklenen “COVİD-19’U ÖNLEMEK ADINA FARKINDALIK VE COVİD-19 İLE MÜCADELEDE HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK EMEKÇİLERİ ANISINA”; Maske, Mesafe, Hijyen ve “COVİD-19 Meslek Hastalığı Sayılsın” temasıyla Kaplanmış̧ 4×4 Bir araçla istanbul escort bayan RAİD Kategorisinde Transanatolia 2021 Yarışına, Sağlık Çalışanları adına katılıyorlar.
Bu kapsamda bugün 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası ve Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan Ecz. Barış̧ Sönmez ve Dr. Lami Günay’a emekleri için teşekkür eder, şansları ve yolları acık olsun diyoruz.”


CHP KIRŞEHİR KADIN KOLLARI BAŞKANI HATİCE KOÇAK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
CHP KIRŞEHİR KADIN KOLLARI BAŞKANI HATİCE KOÇAK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
EKİCİOĞLU: İNTERNET MEDYA MENSUPLARININ KIRŞEHİR’İN TANITIMINA YAPACAĞI KATKILAR ÇOK ÖNEMLİ
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN NÂZIM HİKMET ANMASI
BASIN MÜZESİ VE AKUSTİKHANE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KİTAP FUARI CUMA GÜNÜ NEŞET ERTAŞ KÜLTÜR SANAT MERKEZİ’NDE BAŞLIYOR