Kırşehir Express Gazetesi

Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri Başlıyor

Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri Başlıyor
03 Ağustos 2021 - 11:05

Bilimsel üretime fayda sağlayarak bilimin ışığında araştırma ve eğitim yapan, bölgesel kalkınmaya katkı sunan ve insan odaklı eğitim veren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, tercih döneminde aday öğrencilerle bir araya geliyor.

4 – 8 Ağustos 2021 tarihleri arasında İlimiz Cacabey Meydanında Tercih ve Tanıtım Standı açacak olan üniversitemiz, üniversite tercihi yapacak aday öğrenciler ile velilerini bilgilendirecek.

Rektör Karakaya: “Bölgesinde En Çok Tercih Edilen Üniversite Olmak İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Aday öğrencilere Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve sunulan imkanların anlatılacağı “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında akademik birimler ve bölümler hakkında bilgilendirmeler yapılacak. Yeni açılan üst düzey bölümlerden aktif halde olan bölümlere kadar birçok bölüm hakkında öğrencilerin bilgilendirileceği “Tercih ve Tanıtım Günleri” ile ilgili açıklamalarda bulunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, tanıtım faaliyetleri ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinde en çok tercih edilen üniversiteler arasına girmesini sağlamaya çalışacaklarını söyledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ni hem tanıtmak hem de Kırşehirli öğrencilerin şehrinin üniversitesini tercih etmeleri için üniversitemizin tüm birimleri ile faaliyetlerine hız kesmeden devam ettiğini anlatan Rektör Karakaya açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Üniversitemizde yeni açılan bölümler ve faaliyetler hakkında bilgilendirmeler yapıyoruz. Bu nedenle 4– 8 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşen Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında aday öğrencilerimizin üniversitemizi yakından tanımasını istiyoruz. Bu nedenle 5– 8 Ağustos 2021 tarihlerinde saat 11:00/12:00 ile 15:00/16:00 saatleri arasında otobüs servisleri ile aday öğrencilerimizin üniversitemizi gezmesi için kampüs gezisi yapılacak. Cacabey Meydanında bulunan standımızda fakülte ve bölümlerde görev yapan akademisyenlerimiz öğrencilere tercihlerinde yardımcı olacaklar.” Rektör Karakaya, üniversitelerin genel yapısı, eğitim hizmetleri, akademik kadrosu ile teknik ve fiziki donanımı hakkında bilgi sahibi olmalarının önemine değinerek öğrencilere tercih sürecinde her konuda yardımcı olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.