Kırşehir Express Gazetesi

VALİ AKIN NECATİBEY İLKOKULU’NDA KARNE DAĞITTI

VALİ AKIN NECATİBEY İLKOKULU’NDA KARNE DAĞITTI
02 Temmuz 2021 - 13:23

Vali İbrahim Akın, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesi nedeniyle Necatibey İlkokulunda öğrencilere karnelerini dağıttı.

Sınıflarda öğrencilere karnelerini dağıtan ve Vali İbrahim Akın, öğrencilerin telafi eğitimine katılmalarının faydalı olacağını söyledi.

“Kırşehir genelinde toplam 207okulda4 1 bin 80 öğrencinin bugün karne aldığını belirten Vali İbrahim Akın; “Pandemi nedeniyle bu yıl yüz yüze eğitime uzunsürear averilmek zorunda kalınmıştır. Ancak, devletimiz bu süreçte EBA sistemiile online olarak yeniden öğretmen ve öğrencilerimizi buluşturdu.      Eksik kalan dersleri tamamlamak için tüm okullarımızda telafi eğitimleriverilecek.

Öğrencilerimizin bu eğitimlere katılmalarını önemsiyoruz.” dedi.

Öğrencilerden yaz tatilinde kitap okumalarını, doğa ile iç içe vakitgeçirmelerini veyeni eğitim öğretim yılına zihnen v ebedenen dinlenmiş olarak girmeleri tavsiyesinde bulunan S Vali İbrahim Akın; “Ülkemizin yöneticileri olacak çocuklarımızı, ne kadar iyi yetiştirirsek, ülkemizin geleceği de o kadar aydınlık olacaktır. Karne alan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, ailelerine ve öğretmenlerine de teşekküre diyorum.” ifadelerin ikullandı.

Vali İbrahim Akın’ın öğrenci ve lileriile de sohbet ettiği Karne Dağıtım Programına İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Okul Müdürü Fatihİlhan ve öğretmenlerde katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.