Kırşehir Express Gazetesi

VALİ AKIN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

VALİ AKIN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
23 Kasım 2020 - 14:12

Vali Akın Öğretmenler Günü mesajında şunları söyledi:

“Öncelikle kendilerini her zaman sevgi ve saygı ile andığımız tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü içtenlikle kutluyorum.

Günümüzde ülkelerin geleceğini iyi eğitilmiş genç nesiller belirlemektedir. Eğitimin başarıya ulaşmasının ve milletlerin çağdaş uygarlık düzeyine erişmesinin temelinde ise her zaman özveriyle görevlerini yerine getiren öğretmenlerimizyer almaktadır. Bu sebeple öğretmenler tarih boyunca bütün toplumlarda büyük bir saygı görmüş ve milletlerin kaderinin belirlenmesinde önemli bir rol üstlenmiştir.

Öğretmenlik, sadece eğitim- öğretim yoluyla sınıfta öğrencilerin dağarcıklarını bilgiyle doldurmak değil, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı geleceğe hazırlama mesleğidir.

Kıymetli Öğretmenlerimiz,

Ülkemizin hedeflerine ulaşmasında, geleceğin huzurlu ve müreffeh Türkiye’sinin inşa edilmesinde rol alacak genç nesillerin sizlerin ellerinde şekilleneceğini biliyoruz. Şanlı bir geçmişe sahip medeniyetimizin aydınlık bir geleceğe ulaşması ancak hayat rehberi olarak gördüğümüz sizlerin varlığı ile mümkün olacaktır.

Ülkemizin her köşesinde, çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için fedakârca görev yaptığınızın bilincindeyiz. Sizlerin, üstlendiğiniz bu büyük sorumluluğu dün olduğu gibi bugün de ilmin, insani ve ahlaki değerlerin ışığında her zaman ülkemizin yararını gözeterekicra edeceğinize inanıyorum. Unutmayınız ki sizler sadece bu anlamlı günde değil her zaman minnet ve saygı ile yâd edileceksiniz.

Bu duygularla, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini temennisi ile saygılar sunuyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.