Kırşehir Express Gazetesi

Kırşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, 16-19 Ekim 2020 tarihlerinde Trabzon ilinde yapılan Bölgesel Lig karşılaşmalarında başarılı olarak 2. Lige yükseldi.

Kırşehir’in salon sporları alanında ligde herhangi bir takımın olmayışından dolayı Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun talimatı ve katkılarıyla kısa bir sürede kurulan Kırşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı artık 2 Lig’de mücadele verecek.

Konu ilgili açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; ‘’Kırşehir’in en büyük eksiklerinden biri olan salon sporlarında ligde bir takımın olmayışı üzerine Belediyemiz adına kurulan Bayan Hentbol takımı, 16-19 Ekim 2020 tarihlerinde Trabzon ilinde yapılan Bölgesel lige katılmış ve buradan 2.lige katılmaya hak kazanmıştır. Çoğunluğu 14-16 yaş aralığında olan bayan sporcularımız 2.ligde ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için yarışacaklardır. Takımımızın hedefi öncelikle 2.ligde başarılı bir performans gösterip ardından 1.lige çıkmaktır. Başta sporcularımız olmak üzere antrenörlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kırşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, 16-19 Ekim 2020 tarihlerinde Trabzon ilinde yapılan Bölgesel Lig karşılaşmalarında başarılı olarak 2. Lige yükseldi. Kırşehir’in salon sporları alanında ligde herhangi bir takımın olmayışından dolayı Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun talimatı ve katkılarıyla kısa bir sürede kurulan Kırşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı […]

BOZKIRIN SULTANLARI 2. LİG’DE

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.