Kırşehir Express Gazetesi

ÇOCUKLARIN DİKKAT SÜRELERİNİ UZATAN PROJE!

ÇOCUKLARIN DİKKAT SÜRELERİNİ UZATAN PROJE!
16 Mart 2021 - 10:11

10 kişilik öğretmen ekibi ve öğrencileriyle birlikte yürüttükleri “Dikkatli Ol Başarılı Ol” adlı etwinning projesi ile özel eğitim öğrencilerine yönelik dikkat arttırmayı amaçlayan çalışmalarıyla farkındalık yaratıyorlar.

Programda, gerek oyunları gerekse de testlerle çocukların dikkat süreleri ölçülüp, dikkat sürelerinin uzatılması sağlanıyor ve başarıyı yükseltmek hedefleniyor.

Antalya’dan Ramazan-Hatice Savaş, Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda görevli Cem Akyol ve Hasyurt Yarbaşı İlkokulu’nda görevli Kübra Soydan’ın yürüttükleri projede Kırşehir’den ise Kaman Cevizkent Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda görevli Ebru Sünbül yürütüyor. Bu projeyle ülkenin çeşitli illerinden gelen birçok öğretmenin de bulunduğu kaydedilerek Web2 araçları dikkat testleri ve oyunlarla çocukların dikkat sürelerinin uzatılmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.