Kırşehir Express Gazetesi

ÇYDD Kırşehir Şubesi Burs vermeye devam ediyor

ÇYDD Kırşehir Şubesi Burs vermeye devam ediyor
08 Ağustos 2020 - 11:33

Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, ülkenin “çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması” ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü çalışan bir sivil toplum örgütü olarak faaliyetlerine devam ediyor.
            Çalışmalarına devam eden ÇYDD Kırşehir Şubesi bugüne kadar 105 lise ve üniversite öğrencisine burs verdiğini ve bağışçılarına teşekkür ettiğini belirtti. Kırşehir halkından eğitime destek vermelerini beklediklerini ifade eden ÇYDD Kırşehir Şubesi Yönetim Kurulu tarafından şu açıklamada bulunuldu:
“10 Nisan 2018 yılında kuruluş yetkisini alan , 8 eylül 2018 tarihinde genel kurulunu yapıp çalışmalarına başlayan derneğimiz “Atatürk ilke ve devrimleri ışığında çağdaş bir topluma ulaşılması için” bugüne kadar 105 lise ve üniversite öğrencisine burs vermiştir. Bunun yanında sosyal ve kültürel etkinliklerle çalışmalarına devam etmekte olan ÇYDD Kırşehir şubemize yaptıkları burs bağışı ile sekiz üniversite öğrencisinin eğitim hayatına burs desteği sağlayan Ali CEYHAN , Arif CEYHAN ve bugüne kadar bizlere destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz. Eğitime destek vermek isteyen duyarlı Kırşehir halkımızın da desteklerini bekleriz.”
            ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel yaptığı açıklamada,“Sizlerin de gönlü bizimleyse, öğrencilerin eğitimlerine destek olmak için burs verebilir, kayıt ve barınma giderleri için katkıda bulunabilirsiniz. Projelerimize bağış yaparak destek olabilirsiniz. Eğitim ve kültür evlerinde sağlık, hukuk, iletişim, çocuk gelişimi ve tüm sanatsal çalışmalar için gönüllü eğitmen olabilirsiniz.Eğitim ve kültür evlerinin yapım ve donanımları için birey veya kurum olarak destek verebilirsiniz. Düzenlediğimiz seminer, panel, söyleşi, konser vb etkinliklerimize katılarak destek olabilirsiniz.Çağdaş Yaşam Yayınları’nı ve ürünlerini satın alarak, kermeslerine katılarak, nikâh veya doğum gibi özel günlerinizde bağış yaparak katkıda bulunabilirsiniz.Yakınlarınızın kaybında çelenk servisimiz aracılığıyla derneğimize bağış yapılmasını sağlayabilirsiniz. Mentorluk Projesi kapsamında mentor olabilir, ÇYDD’li üniversite öğrencilerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik ihtiyaç duyabilecekleri bilgi, deneyim ve kaynaklarla buluşabilmelerine yardımcı olabilirsiniz. Tüm projelerimizde gönüllü çalışarak emeğinizi paylaşabilirsiniz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.