Kırşehir Express Gazetesi

Hayırseverlerden Engellilere Bağış

Hayırseverlerden Engellilere Bağış
27 Temmuz 2020 - 13:18

Vali İbrahim Akın, engelli kardeşlerimize akülü ve tekerlekli sandalye dağıtım programına katıldı.

Engelli kardeşlerimizin aileleri ile birlikte yer aldığı programda hayırsever vatandaşlarımız tarafından temin edilen 70 adet tekerlekli sandalye ve 7 adet akülü sandalyenin dağıtımından sonra bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, “Herkes birer engelli adayıdır, bugün sağlıklıyız ama yarınımızda neler olacağını bilemeyiz. İlimizde engelli kardeşlerimizin toplumda her daim var olmalarını sağlamak için her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Günümüzde devletimiz, engelli kardeşlerimizin ekonomik ve sosyal yaşam kalitesinin artırılması konusunda çok önemli imkânlar sağladı. Bizler de ilimizde bu imkanlar doğrultusunda engelli kardeşlerimizin sosyal hayatın içinde olması ve yaşamlarını daha kolay sürdürebilmeleri için gereken çalışmaları yürütüyoruz. Hayatta doğuştan ya da sonradan engelli olan kardeşlerimiz spor, sanat, edebiyat, müzik gibi birçok alanda başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Bu başarılardan gurur duyuyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi engeller aslında bedende değil, vicdanlarda ve beyinlerdedir. Toplumumuzda engellilere yönelik bakış açısının olumlu yönde geliştiğini görmekteyiz. Bunun en güzel örneklerinin birini bugün burada yaşıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız engelli kardeşlerimize yardımcı olmayı sosyal sorumluluk olarak üstlenmiş ve gereğini yerine getiriyor. Kendisini tebrik ediyorum. Bugün dağıtılan tekerlekli ve akülü sandalyeler engelli kardeşlerimizin işlerini kolaylaştıracaktır. Bu vesileyle, programda emeği geçenlere teşekkür ediyor, engelsiz günler diliyorum.” dedi.

            Kırşehir Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan da konuşmasında Vali İbrahim Akın’a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

            Program, akülü ve tekerlekli sandalyelerin Vali İbrahim Akın ve beraberindekiler tarafından engelli kardeşlerimize teslim edilmesi ile sona erdi. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.