Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

İlimizde Koronavirüsle ilgili gerekli önlemler alınıyor mu?

İlimizde Koronavirüsle ilgili gerekli önlemler alınıyor mu?
09 Aralık 2020 - 12:13

Peki, hal böyleyken Sevgi Evleri, Açık ve Kapalı Cezaevi, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi gibi insanlarımızın toplu halde bulundukları yerlerde gerekli önlemler alınıyor mu?

Koronavirüs salgını tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi ilimizde de artış gösterirken yetkililer tarafından kamuoyu sık sık uyarılarak zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması söyleniyor.

Peki, hal böyleyken Sevgi Evleri, Açık ve Kapalı Cezaevi, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi gibi insanlarımızın toplu halde bulundukları yerlerde gerekli önlemler alınıyor mu? Alınıyorsa ne tür önlemler alınıyor? Pandemi süresince engellilerimizin, yaşlılarımızın ve buna benzer merkezlerde ikamet eden vatandaşlarımızın herhangi bir risk altında bulundukları süreç ve kayıp yaşandı mı? Kırşehir kamuoyunda konuşulan 8 Aralık 2020 tarihli vefatlarda koronavirüs ilişkisi var mı?

İlimizde yaşayan insanların sağlığı ve korunmaları açısından Kırşehir kamuyu gerekli aydınlatmaların yapılmasını bekliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.