Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

KADINA YÖNELİK ŞİDDET KONUSU ELE ALINDI

KADINA YÖNELİK ŞİDDET KONUSU ELE ALINDI
20 Kasım 2020 - 15:38

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi

            Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Planlama Toplantısı, Vali İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.

            Valilikte düzenlenen toplantıya Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Vali Yardımcısı Adnan Kayık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, ilgili kurum amirleri ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Akın, kadına yönelik şiddetle ilgili ilimizde yürütülen çalışmaları değerlendireceklerini söyledi.

            Toplantının kadına yönelik şiddetle mücadele konusuna katkı sunacağına inandığını belirten Vali İbrahim Akın, “Bu toplantıda sadece ülkemizin değil tüm dünya ülkelerinin karşılaştığı bir sorun olan kadına şiddet konusunun önlenmesine yönelik ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunacağız. 25 Kasım’ın “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” olması nedeniyle, İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ülkemiz genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak 25 Kasım 2020 tarihinde yine geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı icra edilecektir. O toplantıdan önce, ilimizdeki kurumlar arası koordinasyonu gözden geçirmek, bu konuda varsa eksik yanlarımızı görmek üzere bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

            Kurumlarımızın bu konudaki çalışmalarının sunum yaptığı toplantı, ilimizde kadına şiddetle mücadele konusunda yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi ile sona erdi. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.