Kırşehir Express Gazetesi

KAEÜ Study In Turkey YÖK Sanal Fuarında Yerini Aldı

KAEÜ Study In Turkey YÖK Sanal Fuarında Yerini Aldı
21 Temmuz 2020 - 9:39

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK), Covid-19 salgınının yükseköğretim kurumları üzerindeki etkisini azaltmak ve ülkemizin eğitim kurumlarını uluslararası alanda tanıtmak amacıyla bu yıl ilkini düzenlediği Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı başladı. 20 Temmuz 2020 tarihinde başlayan ve üç gün sürecek olan fuara, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin yanı sıra ülkemizden 190’ın üzerinde eğitim kurumu ile paydaş kuruluşlar katıldı.

            Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından koordine edilen Study in Turkey YÖK Sanal Fuarına Üniversitemiz Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü de katkı sağlıyor. Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda öğrenciye ulaşmayı hedef edinen Study in Turkey YÖK Sanal Fuarında üniversitemiz birimleri, çalışmaları, projeleri ve başarılarıyla katılımcılara tanıtılıyor.

            Binlerce adayın hizmetine açılan Study in Turkey YÖK Sanal Fuarında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tüm bilgi ve birikimi ile öğrencileri ağırlamaya başladı. Üç gün boyunca sabah 08:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında iletişime açık olan fuarda üniversitemiz personeli, online olarak hızlı bir şekilde adayların sorularına cevap veriyor. Adaylar, sanal fuarda üniversitemiz bölümleri, yurt imkanları, merkez yerleşkemiz ve şehrimiz hakkında yetkili akademik ve idari personelden bilgi alabiliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.