Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

VALİ AKIN PAZARDA DENETİMDE BULUNDU

VALİ AKIN PAZARDA DENETİMDE BULUNDU
28 Eylül 2020 - 14:33

Vali İbrahim Akın, Pazaryerinde Koronavirüs denetiminde bulundu.
Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin denetimlerde bulunan Vali İbrahim Akın, pazarcı esnafı ve alışveriş için gelen vatandaşlarımıza salgın ile mücadelenin en etkili 3 kuralı olan maske, mesafe ve temizlik olduğu hatırlattı.
İlimizde Koronavirüs ile mücadele kapsamında önemli kararlar alarak uygulamaya koyduklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Pazarlarda alınan tedbirlere mutlaka uyulması; maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka riayet edilmesi hususlarında vatandaşlarımıza hatırlatmalarda bulunuyoruz. Salgının yayılmasını önlemek adına vatandaşlarımızdan bu kurallara uyulması konusunda hassasiyet bekliyoruz.” dedi.
İl Emniyet Müdürü Murat Türesin’in de yer aldığı denetimler sırasında vatandaşlarımız ve pazarcı esnafı ile sohbet eden Vali İbrahim Akın, Koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda hatırlatmalarda bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.