Kırşehir Express Gazetesi

Yeni eğitim-öğretim yılı başladı

Yeni eğitim-öğretim yılı başladı
13 Eylül 2023 - 8:17

Vali H. Mete Buhara, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Özbağ Şehit Ramazan Donat Ortaokulunu ziyaret etti.

İlköğretim Haftası sebebiyle Şehit Ramazan Donat Ortaokulu’nda öğrencilerimizle bir araya gelen Vali H. Mete Buhara’ya MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen, İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen da eşlik etti.
Sınıfları gezerek öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanlarına ortak olan Vali H. Mete Buhara, “Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için tüm imkanlarını seferber eden ailelerimizin ve yurdumuzun her köşesinde büyük bir özveriyle hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını yürekten paylaşıyorum. Amacımız çocuklarımıza eğitimi sadece okulda vermekle kalmayıp her koşulda kendini geliştiren, bilgili, kültürlü, ahlaklı, bilim ve teknolojiyle yakından ilgilenen bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, çocuklarımızın eğitimlerini huzur ve güven içerisinde tamamlamalarını sağlamak adına gereken tüm tedbirleri İlimiz genelinde almış bulunmaktayız. Bu duygularla, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ülkemize ve eğitimde marka kent olan ilimize hayırlı olması temenni ediyor, İlköğretim Haftası’nı kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza başarılar diliyorum.” dedi.
MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural ise, ülkemiz genelinde eğitim çalışmalarına çok önem verdiklerini ifade ederek yeni eğitim-öğretim Yılının hayırlı olmasını temenni etti.
Okul Müdürü Ömer Özdemir’den okul ve öğrencilerin durumu hakkında genel bilgiler alan Vali H. Mete Buhara, okul ziyaretinde öğretmenlerle de bir araya geldi.
Kırşehir genelinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında 223 okulda toplam 43 bin 347 öğrenci ders başı yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.