Kırşehir Express Gazetesi

AK Parti Kırşehir Teşkilatları: Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım!

AK Parti Kırşehir Teşkilatları: Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım!
25 Temmuz 2021 - 19:40

Seher Ünsal: Ahi Evran-ı Veli’nin, Yunus Emre’nin yakınlık, dostluk ve birliktelik ruhuna uygun olarak hareket ediyoruz!

Bayramın 1. günü Kırşehir İl Başkanlığında yapılan bayramlaşma programına AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Yaşar Bahçeci, Merkez İlçe Başkanı Av. Ali Demir,  geçmiş dönem AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, geçmiş dönem  il başkanları, geçmiş dönem ilçe başkanları, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Programın ardından Mucur, Boztepe, Çiçekdağı, Akçakent, Akpınar, Kaman ilçe teşkilatlarında bayramlaşma programları düzenlendi.

Tüm ilçeleri kapsayan bayramlaşma programına AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları Başkan vekili Haydar Bilgin, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Bayramda kimseyi ayırt etmeden, açık kapı herkesle yan yana geldiklerini,  gösterilen teveccüh ve ilgiden memnun olduklarını belirten Ünsal, Ahi Evran-ı Veli’nin, Yunus Emre’nin yakınlık, dostluk ve birliktelik ruhuna uygun olarak hareket ettiklerini ifade etti. Ünsal, açıklamasında “Bir olalım, iri olalım, diri olalım’ anlayışı ile partililerimizle Kurban Bayramı münasebetiyle yan yana geldik. Merkezde ve ilçelerimizde ziyaretler gerçekleştirerek önce bayramlaştık sonra da teşkilatlarımızın  taleplerini ve görüşlerini aldık.

Kırşehirimizin her bir köşesine ulaştık. Biz kocaman bir aileyiz.

AK Kadrolarımızla hemhal olmaya devam ediyoruz..

Hedef aynı, heyecan aynı,  “İlk Günkü Aşk ile 2023 hedeflerine emin adımlarla kararlılıkla yürüyoruz.

Bayramlaşma programında teşkilat mensubu kardeşlerimizle bir araya geldik.

Bizim en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir.

Bu inanç ve kararlılıkla, Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramları yaşarız inşaallah.

Daha sağlıklı ve daha fazla kucaklaşarak mutlu güzel bayramlar geçireceğimize inancımız tamdır. Kırşehirli hemşehrimizin Kurban Bayramını kutluyorum.” dedi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve partililer, ilçe bayramlaşmalarında esnafları da ziyaret ederek, bayramlarını kutladı, işlerinin hayırlı ve bereketli olması dileklerinde bulundu.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.