Kırşehir Express Gazetesi

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı
13 Temmuz 2021 - 20:47

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz, daire müdürleri, ilgili kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Akın, ilimizde bağımlılıkla mücadele çalışmalarının çok boyutlu olarak ve kararlılıkla yürütüldüğünü söyledi.

Bağımlılık yapan her türlü maddeye erişiminin engellenmesi amacıyla ilimizde önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın, “Bağımlılık konusu dünya üzerinde olduğu gibi ülkemizde de sorunların başında gelmektedir. Bağımlılıkla mücadele konusunda tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla beraber çok çeşitli çalışmalar yürütmekteyiz. Birçok boyutu olan bağımlılıkla mücadele sadece kamu kurumlarının görev üstlenmesi ile çözülmez. Bu konuda, kamu kurumlarımızın yanında sivil toplum kuruluşlarından da önemli ölçüde istanbul escort destek alıyoruz. Bağımlılıkla mücadele topyekûn bir çalışma ile aşılacak konudur. İlimizde YEDAM ve diğer kamu kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalar yürütülmektedir. Yapılan bu çalışmalar, bağımlılıkla mücadelemizde bizlere önemli kazanımlar sağlamaktadır. Bugünkü toplantımızda da 2021 yılının ilk döneminde bağımlılıkla mücadele konusunda ilimizde yürütülen çalışmaları gözden geçireceğiz. Toplantının bağımlılıkla mücadelemize katkı sağlayacağına inanıyoruz.” dedi.

Toplantı, yapılan sunumların ardından bağımlılıkla mücadelede alınacak tedbirlerin görüşülüp değerlendirilmesi ile sona erdi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.