Kırşehir Express Gazetesi

BARAN GENÇ: SEHER ÜNSAL, ELEKTRİĞİ VE SUYU KESİK OLAN KÖYLÜLERE KULAK VERSİN!

BARAN GENÇ: SEHER ÜNSAL, ELEKTRİĞİ VE SUYU KESİK OLAN KÖYLÜLERE KULAK VERSİN!
25 Ocak 2022 - 11:09

Genç: Çiftçimizin aylardır beklediği kar yağışını bile hiçe sayıp siyasi rant uğruna olmayan şeyi varmış gibi göstermek neyin çaresizliğidir?

 

Genç: Şehir içinde yoların açık kalmasından rahatsız olanlar elektriği ve suları hâlâ kesik olan köylerimizin ve köylülerimizin çığlığına kulak versinler!

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Baran Genç, “23 Ocak 2022 tarihinde tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de başlayan kar yağışı çiftçimizin yüzünü güldürürken, Kırşehir Belediyemiz de tüm ekiplerini seferber ederek yolların açık kalmasını sağladı.” diyerek şu açıklamada bulundu:

“Belediye Ekiplerimiz şehir içinde kaldırımlarda yayaların rahat yürümesini sağlamak için kar küreme işlemlerini anında başlatırken, yine şehir için ana arterlerde de tuzlama yaparak trafik akışının sağlıklı bir şekilde olması için gerekli önlemleri aldılar.

Meteorolojinin soğuk ve yağışlı hava uyarısını yapmasıyla birlikte kar ve buzlanma koşulları kapsamında 300 ton agrega ile karışık tuz ve 210 ton da saf tuz stokuyla anında müdahaleye başlayan Kırşehir Belediyemiz çevre iller baz alındığında karla mücadelede en erken davranan iller arasına girmiştir.

İş bu haldeyken ve yapılan erken müdahalelerden vatandaşın ve esnafın da takdiri kazanılırken, çiftçimizin aylardır beklediği ve “BEREKET” olarak adlandırdığı kar yağışından bile siyasi rant elde etmeye çalışan AKP İl Başkanı Sayın Seher Ünsal, maalesef yine talihsiz açıklamalarıyla siyaseten bir kez daha sınıfta kalmıştır. Sayın Seher Ünsal’in iddia ettiğinin aksine, Kırşehir Belediyesi ekiplerimiz gece ve gündüz yaptığı tüm çalışmaları kayıt altına alıp anında Kırşehir kamuoyuyla da paylaşarak şeffaf ve sorumluluk örneği sergileme yolunu seçerken bundan bile rahatsızlık duyulması bir acziyetin göstergesidir. An itibarı ile Kırşehir’de ana arterlerde hiçbir kapalı yol bulunmamaktadır. Kar yağışının halen devam ettiği ilimizde öncelikle ana arterlerden müdahaleye başlanmış ve ara sokaklara doğru genişletilerek yolların açık kalması sağlanmaktadır.

Kırşehir kamuoyunun bildiği ancak Sayın Seher Ünsal’ın görmezlikten geldiği karla mücadelede planlı ve programlı çalışan Kırşehir Belediyesi kriz masasına ve sahada mücadele eden tüm Belediye personeline öncelikle Kırşehir kamuoyu adına teşekkür ediyoruz.

Sayın Seher Ünsal’a buradan önerimiz, Devlet Karayollarının kontrolünü yapması ve kapalı yollar nedeniyle meydana gelen kazaların sorumlularını araştırması; yine yıkılan elektrik direklerinin kimler tarafından yapıldığı ve olumsuz hava koşullarına dirençsiz elektrik direklerinin nasıl ve hangi koşullarda ihale edildiğini araştırması; yaşanan tüm bu olumsuz koşullarda vatandaşımızın sırtına yükledikleri elektrik faturalarıyla vatandaşın üzerine bindirilen yükün sorumlularının kim olduğunun açıklamasıdır.

Sayın Seher Ünsal, Belediyemizin yapmış olduğu ve hemşehrilerimizin takdirle karşıladığı çalışmalardan rahatsız olmayı bir yana bırakın da şu karda kışta elektriği ve suları kesik olan köylüleriminiz çığlığına bir kulak verin!

Şu unutulmamalı ve bilinmelidir ki bu soygun ve rant düzeni Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla birlikte son bulacaktır.

Tüm Kırşehirli hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.